24 Ocak 2013 Perşembe

Zincirsiz – Django Unchained


Zincirsiz hd izle filmi 2012 tarihinde çekilmiş ve 01 Şubat 2013 tarihinde gösterime girmiştir. Zincirsiz filminin yönetmenliğini Quentin Tarantino üstlenmiş olup bir Lawrence Bender,Harvey Weinstein,Stacey Sher,Bob Weinstein,Pilar Savone,James W. Skotchdopole,Michael Shamberg,Reginald Hudlin başyapıtıdır. Zincirsiz izle filminin baş rollerinde ise Leonardo DiCaprio,Samuel L. Jackson,Jamie Foxx,Christoph Waltz,Jonah Hill oynamaktadır. Film IMDB üzerinden 10 üzerinden puan almıştır.Filmin genel özetine bakacak olursak, İAmerikan İç Savaşı'ndan iki yıl önce başlayan hikaye geçmişinde eziyet çekmiş bir köle ile Alman avcı Dr. King Schultz'un yüzleşmesini merkezine alıyor. 

Brittle kardeşlerin cinayetiyle suçlanan Schultz'u özgürlüğüne kavuşturmak Django'ya bağlıdır. Zira Schultz özgürlüğüne karşılık, Django'dan zorlu bir görev ister. Görevi başarıyla tamamlayan ve özgürlüğüne kavuşan Django gene de Schultz'un yanından ayrılmaz; üstün avcılık yetenekleriyle şimdi ki hedefi Broomhilda'yı bulmak ve köle tüccarlarının elinden kurtarmaktır. 165 dakikalık bir film keyfi sizi bekliyor. Filmi izledikten sonra yorumlarınız ile sitemizi şenlendirmeyi unutmayınız ;) FilmHDizle Ekibi..


film izle , hd film izle , hd izle , Zincirsiz filmi full izle , Zincirsiz filmi hd izle , Zincirsiz filmi izle , Zincirsiz full hd izle , Zincirsiz full izle , Zincirsiz hd izle , Zincirsiz izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder