30 Ocak 2013 Çarşamba

Cem Yılmaz FUNDAMENTALS Full izle




Cem Yılmaz CM101MMXI Fundamentals izle filmi 2012 tarihinde çekilmiş ve 03 Ocak 2013 tarihinde gösterime girmiştir. Cem Yılmaz CM101MMXI Fundamentals hd izle filminin yönetmenliğini Murat Dündar üstlenmiş olup bir CMYLMZ Fikirsanat başyapıtıdır. Cem Yılmaz CM101MMXI Fundamentals izle filminin genel özetine bakarsak eğer Yaşamımız sırasında görüp yaşadığımız ancak ü;zerinde durmadığımız bir çok ayrıntıyı yine komik mizahi bir bakış açısı ile gözler önüne seriyor. Oyuncunun kendi yaşadığı komik, trajik bir dışında çok küçük öykünün, sanatçının mükemmel gözlem gücünü de görmenin mümkün olacağı bir çok öykü gösteride yer alıyor.

Yılmaz, çevresinde ve dünyada olup biten bir çok ilginç ve komik olayı da, kendi komedi anlayışına uygun olarak yorumluyor ve seyirci ile paylaşıyor. Kadın erkek ilişkilerinin, basit gibi görünen bir yemek siparişinin ve hatta bir cenaze töreninin ne kadar komik olabileceğini seyircisi ile paylaşan Cem Yılmaz, seyircilerine uzun yıllar unutamayacakları bir performans ile bol kahkahalı bir seyir vaad ediyor.

139 dakikalık film keyfi FilmHDizle Kalitesi ile sizleri bekliyor.. iyi seyirler
http://www.filmhdizle.com/cem-yilmaz-fundamentals-2013-full-hd-izle.html
cem yılmaz 2012 hd izle , cem yılmaz 2012 izle , cem yılmaz fundamentals izle , fundamentals filmi full hd izle , fundamentals filmi full izle , fundamentals filmi izle , fundamentals full hd izle , fundamentals full izle , fundamentals hd izle , fundamentals izle




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder